Kur ir kam gaminti, pramonėje, naudojami salyklai ? 


    Mes siūlome , Ukrainoje pagamintus, aukštos kokybės salyklo ekstraktus, kurios Jus galite panaudoti jūsų gaminių gamybos procese. Salyklo ekstraktai – 100 proc. natūralūs maisto produktai, gaminami iš daigintų javų grūdų (salyklo): miežių, rugių, avižų, kviečių, kukurūzų ir kt. Dėl salyklo hidrolizės procesų į  ekstraktą išsiskiria fermentai, cukrūs, dekstrinai, mikroelementai ir vitaminai. Viena iš salyklo ekstraktų naudojimo sričių yra ALAUS gamyba.

 

Kodėl vertėtų naudoti salyklą 


• sumažėja darbo sąnaudos; 

• sutaupoma 5–15 proc. elektros energijos;

• vandens suvartojimas sumažėja 2–3 kartus;

• galima gaminti daug įvairių alaus rūšių tik nežymiai pakeičiant technologiją;

• sumažėja sąnaudos, nes nereikia žaliavų smulkinimo ir mentalo ruošimo procesų;

• sumažėja sąnaudos, susijusios su žaliavų sandėlių įrengimais.  Hermetiškai uždarytas talpyklas su salyklo ekstraktu galima laikyti bet kurioje vėsioje patalpoje.

 

   Dar viena iš salyklo ekstraktų naudojimo sričių yra KEPIMO ir KONDITERIJOS pramonė. Kepimo pramonėje ekstraktai naudojami siekiant pagreitinti technologinį procesą, pagerinti tešlos ruošinių kildinimą, duonos bei pyrago kepinių kvapą ir spalvą, prailginti gaminių laikymo ir realizavimo terminus.  Salyklo ekstraktai daro teigiamą poveikį tešloje vykstantiems  biocheminiams ir mikrobiologiniams procesams, padidina dujų susilaikymo tešloje pajėgumą.